Debiteurenbeheer

Een fors openstaand debiteurensaldo is mogelijk een reden waarom u zelf laat betaalt voor producten of diensten en kan zelfs leiden tot een faillissement. Als MKB-er of ZZP-er kunt u uw bedrijf financieel gezond houden door uitstaande vorderingen snel te innen. Maar niet alle debiteuren zijn hetzelfde. Soms heeft u een jarenlange relatie opgebouwd met een klant of leverancier en wilt u deze zakelijk doch vriendelijk benaderen. Andere debiteuren zijn notoire wanbetalers en wat u ook doet, hun betalingsbedrag verandert niet structureel.

U zoekt naar een oplossing om elke debiteurendossier op maat te behandelen? Credicasso heeft oog voor de status van elke debiteur en geeft gericht advies om op een juridisch onderbouwde wijze uw debiteur tegemoet te treden. U kunt bij Credicasso terecht voor alle debiteurgerelateerde zaken op basis van een vooraf vastgesteld uurtarief, voor compleet debiteurenbeheer tot het produceren en versturen van de laatste aanmaningen.

Voordat u daadwerkelijk een incassotraject wilt initiƫren, is het handig te weten welke eisen er bijvoorbeeld worden gesteld aan de herinneringen of aanmaningen die daaraan vooraf gaan. De wet normering buitengerechtelijke incassokosten dient hier als basis voor en heeft rechtstreeks gevolgen voor uw aanspraak op incassokosten of wettelijke rente. Wij bieden u veel tips en advies om uw debiteurenportefeuille snel op orde te brengen. Met debiteurenbeheer van Credicasso weet u zeker dat er rekening wordt gehouden met alle mogelijke consequenties in de toekomst.

Wilt u uw debiteurenportefeuille snel op orde brengen? Neem contact op met Credicasso door te bellen naar 085 – 273 88 38 of te mailen met info@credicasso.nl.